2009. gada 16. dec.

Mūsu dzejnieki- Adventei

Ir aizritējis vēl viens gads bibliotēkas dzīvē. To simboliski noslēdzām ar skaistu pasākumu "Nes gaismu dvēselē".Ceram un ticam, ka šis vadmotīvs mūs mobilizēs darbam arī nākošajā gadā.Sirsnīgās tikšanās laikā dzejnieki lasīja dzejoļus,skanēja dziesmas.Katrs apmeklētājs guva iekšēju dvēselisku baudījumu un ierosmi garīgām pārdomām šai klusajā laikā pirms Ziemassvētkiem, kad kā bērnībā ticam-Brīnums nāks...
Lūk,ko par literāro pēcpusdienu saka tās dalībnieki:
"Visu pirms - jau paldies par pasākumu!Tas bija visnotaļ fantastisks . No vienas puses prieks, ka kas tāds notiek pilsētā, bet no otras mazais gruzis grauž iekšā, ka vairs nesanāk tik bieži uzturēties pilsētā, lai šādos brīnumainos brīžos būtu kopā ar šiem visiem jaukajiem ..."
Evita
"Вечер прошёл удачно. Залогом этого было широкое участие в нём молодых, юных талантов. Не могу из девушек выделить кого-то отдельно, потому что понравились все, благодаря своей индивидуальности. Стихи, песни и музыка дополняли друг друга..."
Pāvels
"Dvēseles stīgas aizkustinoša pēcpusdiena. Kad satiekas cilvēki, kuri ir uz viena viļņa, tad runā cilvēka gars, bet ja mūsu gars ir saņēmis pozitīvu kontaktinformāciju, tad arī mūsu ikdienas darbi un arī veselība ir stiprāki un veiksmīgāki!"
Iveta
"...Удивила добродушная, дружеская атмосфера.Душа дышала легко и привольно. Послушали стихи других и прочли свои опусы."
Банюта, Иван
Sirsnīgs paldies dzejniekiem un dziesmu izpildītājiem -Betijai Bergai, Evitai Bolei,Ivetai Dimzulei, Baņutai Doroščenko, Līvijai Liepdruvietei, abām Olgām Jermakovām (vecmāmiņai un mazmeitiņai), Pāvelam Plotņikovam, Bruno Baronskim,Ivanam Koroļkovam.Šiem radošajiem cilvēkiem patiešām izdevās iedegt mūsu sirdīs Adventa gaismu.
Šī un nākošā mēneša garumā emuārā tiks publicēti minēto autoru pārdomu dzeja, veltīta Adventei un Ziemassvētkiem.
Anda Skrindževska

Nav komentāru: