2013. gada 15. janv.

Pie mums-janvārī


Ātri rit laiks, janvāris jau pamazām virzās uz otru pusi, kaut liekas vēl  tikko kā saskandinājām šampānieša glāzes, vēlot viens otram laimīgu Jauno gadu. Mūsu bibliotēkā 2013.gada pirmajā mēnesī  būs vairāki pasākumi, kuri jūs varētu interesēt.


15.janvāris-15.februāris. Pieaugušo  lasītavā ir apskatāma līdz šim pie mums neredzēta izstāde. Tā ir Danas Podniekas datorgrafikas darbu izstāde. Tajā ir eksponēti 8 liela formāta darbi ar dzīvās un nedzīvās dabas motīviem. Interesants tēmas risnājums, bagātīga krāsu palete un oriģināla apkārtējās pasaules mākslinieciskā uztvere.

15.janvāris-15.februāris. Bērnu nodaļas lasītavā sniegotajam janvārim ļoti atbilstoša izstāde , kuras nosaukums ir "Ziemas brīnumu laiks".Tajā apkopoti vairāki desmiti Viļānu bērnu mūzikas un mākslas skolas audzēkņu zīmējumi. Atšķirīgs ir  bērnu vecums( no astoņiem līdz čertpadsmit gadiem) , dažādi ir arī minētās tēmas autoru redzējumi un zīmēšanas tehnikas.Ir vērts apmeklēt arī šo ekspozīciju.

16.janvārī plkst. 15.00 pieaugušo lasītavā būs derīgo padomu stunda "Gaismas terapija un tās praktisks pielietojums", lektore O. Balode. Šī stunda īpaši vērtīga būs  tiem, kuriem ir veselības problēmas. Kaut gan kuram gan mūsdienās to nav! Bet, ja patiešām esi pilnīgi vesels, arī tad šī informācija nebūs lieka.Vēl tikai piebildīšu, ka Olga Balode prot aizraut un pārliecināt publiku.Atnāciet un redzēsiet, ka man ir taisnība!

18.janvārī plkst. 16.00 uz savu kārtējo ikmēneša saietu pulcēsies radošās kopas "Atļaujies ienākt"dzejnieki.Ja esi dzejas draugs, tad īstais laiks pievienoties šim draudzīgajam pulciņam.

18. janvārī - īsta svētku diena visiem grāmatu mīļotājiem, jo, kā vēstī afišas, mūsu bibliotēkā tiek rīkota pirmā šajā gadā Jauno grāmatu diena.Būs interesanta nozaru literatūra, kā arī saistoši romāni dažādām gaumēm latviešu un krievu valodās.

Priecāsimies, ja atnāksiet!













P.s.Varbūt  tiešī šīs grāmatas no bibliotēkas jaunumu plaukta  ir tās, kuras jūs gribētu izlasīt pirmās?

Nav komentāru: