2011. gada 8. nov.

Apmeklētāju ievērībai

Cienījamie bibliotēkas apmeklētāji!

Pirmdien 14. novembrī pēc ilgstošas inventarizācijas mūsu iestāde atkal būs atvērta.  Atliek vien piebilst, ka darbu atsāksim ar vairākiem patīkamiem notikumiem.
Pirmkārt, bibliotēkas abonementā JAUNO GRĀMATU DIENAS ietvaros būs eksponēts ļoti plašs grāmatu klāsts latviešu un krievu valodās.Tātad katrs apmeklētājs varēs izvēlēties kaut ko labu, savām interesēm atbilstošu.
Otrkārt, lasītavā  no 15. novembra būs apskatāma skaista  un daudzpusīga biedrības "IEDVESMA PLUS" rokdarbu izstāde, kuru apmeklējot  noteikti radīsies jaunas idejas,gatavojot dāvaniņas saviem mīļajiem cilvēkiem uz Ziemassvētkiem.Bez tam rokdarbnieču darinājumus varēs arī nopirkt.
Vēl tikai teikšu to, ka lasītavā pa inventarizācijas laiku ir sakrājies daudz nelasītu žurnālu, kuri arī būs pieejami jums pirmdien, ja vien apmeklēsiet mūs šajā dienā.
Arī bērnu literatūras nodaļā 14. novembrī lasītāji tiks sagaidīti ar bagātīgu jauno grāmatu klāstu. Un šo notikumu papildinās SINTIJAS ŠADURSKAS interesanta zīmējumu izstāde, kura tiks atklāta tieši šajā datumā.
Uz drīzu atkalredzēšanos!Mēs jūs gaidām!

Nav komentāru: