2010. gada 1. nov.

Jaunās grāmatas novembrī

Cienījamie lasītāji! 5.novembrī jūs gaida patīkams pārsteigums-daudz interesantu, praktisku grāmatu dažādās nozarēs, kā arī saistoša daiļliteratūra latviešu un krievu valodā. Nelielu priekšstatu par to, ko nedēļas beigās varēsiet ieraudzīt mūsu bibliotēkas izstādē"Jaunumi",sniegs dažas grāmatas, ar kurām jūs iepazīstināšu tūlīt. Ja apzināties, ka esat spējīgs uz ko daudz vairāk, nekā darāt šobrīd, taču jums pietrūkst prasmes vai uzdrīkstēšanās, grāmatā "Atslēga" uzzināsiet par neapzinātajiem pieņēmumiem un aizspriedumiem, kas veido šķēršļu zonu jūsu ceļā. Katra cilvēka zemapziņa ir pilna “pretējo pieņēmumu”, kuri var izjaukt pat vislabākos nodomus. Atslēga iesaka desmit pārbaudītas metodes, kas ļauj šo stāvokli labot.Lietojot Dr. Džo Vitāles metodes, jūs iedibināsiet harmoniskas attiecības starp savu apziņu un zemapziņu – tā, lai maldīgie pieņēmumi nekad vairs nebūtu šķērslis veiksmei. Jūs atvērsiet sevī slepenas durvis – un jūsu dzīvē, ikvienā tās jomā ienāks brīnumainas pārvērtības.
Visiem zināms, cik daudz siltuma dod cepure. Tikai jāprot atrast tādu cepuri, kas ne tikai labi izskatās un silda, bet arī atšķiras no visām pārējām. Šajā grāmatā aprakstītas un parādītas vairākas cepures, kas atbilst šiem kritērijiem. Esam pārliecinātas, ka, tiklīdz uzadīsiet pirmo cepuri, radīsies nepārvarama vēlme adīt nākamo. Un varbūt nākamais adījums nebūs otra cepure, bet gan pirmajai piemērota šalle? Un vēl cimdiņi!
Atraisīt darbošanās prieku un attīstīt raitu valodiņu mazajiem kāpēcīšiem var arī ar rotaļu palīdzību. Ierosmi un padomu, kā to panākt, grāmatā atradīs gan bērnudārza audzinātāji un jaunāko klašu skolotāji, gan mazuļu vecāki un vecvecāki.
Atliek vien piebilst,ka tās ir tikai dažas no daudzām grāmatām,kuras jau piektdien varēsiet izņemt uz mājām Jauno grāmatu dienā mūsu bibliotēkas abonementā.
Anda Skrindževska

Nav komentāru: