2010. gada 8. febr.

Aicinām februārī

Betijas Bergas gleznas fragments
Lai arī februāris ir īsākais gada mēnesis,tomēr tas solās būt bagāts ar vairākiem interesantiem pasākumiem mūsu bibliotēkā.
Vai jūs esat domājuši par savu vizītkarti?Mūsdienās tā ir ne vien prestiža,bet bieži vien arī nepieciešama lieta. Apmeklējot lasītavas telpās eksponēto izstādi "Vizītkartes- interesanti un prestiži",varēsiet iepazīties ar Viļānu mākslas skolas audzēkņu savdabīgo redzējumu.
"Vienoti uzvarai"-tā skan LOK rīkotās akcijas sauklis,kas iezīmē Latvijas sporta draugu un atbalstītāju vienotību ar sportistiem ziemas olimpiskajās spēlēs Vankūverā,kuras sāksies nu jau pavisam drīz. Arī mēs atsaucamies uz šo aicinājumu, solot sniegt jaunāko informāciju par mūsu sportistu panākumiem tāda paša nosaukuma preses klipu izstādē.
Mazajiem lasītājiem un pusaudžiem bērnu literatūras nodaļā ir sarūpētas 20 jaunas grāmatas latviešu valodā. Tās varēs apskatīt un izņemt lasīšanai uz mājām Jauno grāmatu dienās 17.un 18.februārī.
To,ka daudziem augiem piemīt izteikti dziednieciskas spējas, vairāk vai mazāk zina katrs,kurš rūpējas par sava ķermeņa veselību.Trešdien 17.februārī plkst.17.00 lasītavā tiks rīkota derīgo padomu stunda "Dakteres Budvigas receptes". Ja apmeklēsiet šo pasākumu,kas solās būt interesants un praktisks, tad gūsiet jaunas un noderīgas zināšanas par linsēklu eļļas plašajām ārstnieciskajām īpašībām, kā arī atradīsiet sev kādu piemērotu recepti.
19.februārī plkst.17.00 uz kārtējo un allaž ļoti gaidīto tikšanos pulcējas domubiedri no radošās kopas "Atļaujies ienākt". Šīs tikšanās dod iespēju ieklausīties vienam otrā,gūt pozitīvu enerģijas lādiņu ,spēku piepildīt esošās ieceres un noskaņoties jaunām idejām.Kopā var paveikt vairāk-sena patiesība.Tāpēc joprojām sirsnīgi aicinām savā pulkā ikvienu, kurš nodarbojas ar literāro vai māksliniecisko jaunradi.

Nav komentāru: