2019. gada 30. maijs

ILMAS KUPCOVAS LAIMES RECEPTES

No 4.- 28. jūnijam mūsu bibliotēkā ir aplūkojama viļānietes Ilmas Kupcovas oriģināla foto izstāde "Laimes receptes". Ikvienu melnbalto fotogrāfiju papildina autores dzeja. Viss kopā tas veido harmonisku cilvēka dzīves ritu, kuru ir vērts apskatīt, izbaudīt un saglabāt  atmiņā kā vienu no saviem laimes mirkļiem.
Nāciet!
 Cilvēks savā mūžā piedzīvo ļoti daudz dažādu notikumu, un labākais veids kā paturēt to prātā- iemūžināt fotogrāfijā. Svarīgākais ir satvert to brīdi, sajūtas dzirksteli, kas vairo mūsu prieku un mīlestību pret dzīvi.
 Katrs redz pasauli ar savām acīm, bet ikvienam ir tiekšanās atrast to, kas padarīs sirdi priecīgu, satrauktu, raisīs emocijas.
Tas var būt jebkas- rīta kafija, saullēkts, mīļotā skūpsts uz vaiga, kaut vai ūdens lāse sunim uz deguna! No šīm detaļām arī sastāv mūsu laime. Tā mazā laimīte, ko mēs sajūtam ikdienas, ir šīs laimes receptes sastāvdaļa.
 Katram tā ir sava- laimes recepte...
Ilma Kupcova ir viena no šīs receptes atklājējām, kurā viena no sastāvdaļām ir fotografēšana. Viņa ir no tām, kas spēj noķert "īsto brīdi"!
Bet ar to mākslinieces prasmes vēl nebeidzas. Neatņemamu daļu viņas dzīvē aizņem dzeja.
Ja nu arī tu kāro pēc  "garšīgām" emocijām!? Varbūt ir recepte, ko vēlies izziņot visai pasaulei vai padalīties ar mākslinieci,  ielūkojies izstādē un atstāj uz lapas savu stāstu!


Nav komentāru: