2014. gada 30. dec.

Laimīgu 2015!



Vecais gads pamazām jūdz bērīšus prombraukšanai, kamēr Jaunais ar svētku salūtiem pēc dienas ienāks mūsu mājās. Pirmssvētku steigā būtu vērtīgi atrast iespēju pārdomāt visu, kas šajā 2014. bija labs, ielikt to līdzi savā ceļasomā, kā arī izvērtēt to, ko labāk atstāt aizmirstībai. Daudz laba tiks vēlēts Vecgada vakarā.
Mīļie lasītāji! Arī mūsu bibliotēkas darbinieki, dodoties pretī 2015. gadam, vēlas katrs jums teikt savu vēlējumu.

Katram bibliotēkas lasītājam sūtu pa sīkam gaismas stariņam- lai izdodas tikai gaišus ceļus staigāt! Lai katram blakus būtu cilvēks, kas būtu palīgs, balsts un mierinājums!  Lai ikviens padarītais darbiņš silda sirdi, un katrs jauns rīts iedvesmo! 
Zelma Tuče

Dārgie mazie lasītāji! Novēlu jums labas, teicamas sekmes mācībās un vienmēr mīlēt grāmatu!
Ināra Zepa

Lai Jaunais gads nāk ar cerību, veselību un mīlestību!
Ināra Mičuliša

Jaunā gadā novēlu jums mieru. Lai  jūsu dzīvē ienāk labas grāmatas, interesanti notikumi un gudri cilvēki! Labestību un sapratni visiem Jaunajā gadā!
Ināra Svilāne

Lai Jaunais gads bagāts ar ģimenes siltumu, veselību un labklājību!
Anita Dakule

Ir tāds teiciens- "Bez pūlēm uz augšu tiek tikai ziepju burbulis". Novēlu katram no jums tikt veiksmīgi galā ar grūtībām, pie pirmās neveiksmes nenolaist rokas un piepildīt to cerību, kas noslēpta sirds dziļumos! Saglabājiet labu garastāvokli, pat ja  gadās kāda kļūme! Izdzīvojiet daudz jautru un neaizmirstamu brīžu,jo tie padara mūsu dzīvi daudzkrāsainu!
Anda Skrindževska

Nav komentāru: