2008. gada 10. dec.

Jaunumi mūsu bibliotēkā

Slavenākie pasaules speciālisti panākumu gūšanā dalās pieredzē un pauž savas veiksmes noslēpumus.Katra iespaidīgā lekcija tuvinās tevi dzīves mērķim: kā uzveikt desmit biežāk sastopamos neveiksmju cēloņus, kā vislabāk likt lietā savas spējas, kā kļūt par cilvēku, kas māk pelnīt naudu, kā pievilināt veiksmi un daudz citas interesantas un noderīgas lietas.Šīs „Panākumu universitātes” dekāns ir Ogs Mandino, pasaules panākumu literatūras korifejs.
Kā izskaidrot Vangas fenomenu no zinātnes un loģikas pozīcijām? Kā Vangas pareģojumi spēj palīdzēt cilvēkiem 21. gadsimta sākumā? Kādus Vangas padomus var izmantot ikviens, lai pasargātu sevi no kaitēm un nodzīvotu mierīgu, laimīgu un ilgu mūžu? Par šiem un daudziem citiem jautājumiem lasiet grāmatā.
Mihails Ļežepjokovs ir ievērojams psihologs, kulturologs, universālas atveseļošanās sistēmas izgudrotājs.Šī grāmata nav par laulību, lai gan par to daudz tiek stāstīts. Šī grāmata nav par vīriešiem un sievietēm, lai gan viņi ir galvenie varoņi. Šī grāmata atklās lielu noslēpumu, kas jūtu aizsegā ne vienmēr ir skaidri saskatāms, – noslēpumu par mīlestību laulībā.
Šīs un daudzas citas interesantas nozaru literatūras un daiļliteratūtas grāmatas jūs varēsiet izlasīt, ja apmeklēsiet jauno grāmatu dienas mūsu bibliotēkā 12. un 13. decembrī.

Nav komentāru: